NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Eos, cea mai vanduta decapotabila a verii 2006

6 august 2006

Wolfsburg, 31 Iulie 2006 Eos devine top-seller pe piata decapotabilelor. Cu 1,559 de automobile noi inregistrate in Iulie, Eos a devenit top-selling pentru clasa ei in Germania. Aproape una la zece decapotabile vandute in luna Iulie a fost un model Eos. Aceasta statistica, furnizata de Federal Bureau of Vehicles and Drivers, este remarcabila ca versiunea de baza a Eos ce nu a fost disponibila in Iulie. Furnizarea lui Eos 1.6 FSI cu 85 kW /115 PS in Europa incepe acum ( pret de pornire: 25,950 euro).

Domeniul Eos include doua motoare pe benzina (110 kW, 147 kW) si un motor turbo diesel (103 KW) cu un filtru potrivit la standard. Un motor V6 pe benzina cu 184 kW va fi adaugat domeniului. Doar la cateva saptamani dupa debutul european al modelului Eos, tendintele au inceput sa se stabileasca la acelea care sunt preferate de cumparatori: 47% soferi ai Eos au selectat dinamicul 2.0 TFSI cu 147 kW / 200 PS, 25% au preferat 110 kW / 150 PS 2.0 FSI, si 24% au comandat motorul TDI (103 kW / 140 PS).

Preferinte clare pot fi vazute la alegerea culorilor: 37% proprietari Eos au optat sa fie vazuti in "Silver Essence mettallic" in vara fierbinte europeana. "Dee Black Pearl Effect" (27%) si "Midnight Blue metallic" (11%) se situeaza pe 2 si respectiv pe 3 intre cele mai populare culori alese.80% dintre proprietarii Eos au comandat un automat complet "Climatronic", sistem de aer conditionat pana cand Eos este potrivit cu sistemul de aer conditionat semiautomat "Climatic" la standard.

Cifrele de vanzari exceptionale se potrivesc cu un pret bun: 2.0 FSU cu 150 PS poate fi achizitionat pentru doar 245 pe luna in planul de plata "FairEos", incluzand asiguare timp de un an, siguranta de credit si o perioada extinsa de garantie. Oricine poate sa petreaca o vara fierbinte si o toamna insorita intr-o decapotabila chic.

Linkuri conexe

Poze Volkswagen EOS 2.0 FSI
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti