NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Golf Thunder Bunny Concept – creat special pentru americani

7 noiembrie 2006

A aparut o noua generatie a legendarului concept de tuning al Golfului creat in anii 80 si numit „Thunder Bunny". Modelul folosit la tuning a fost ultima generatie de Golf 5. Mai exact, designerii centrului Volkswagen din California s-au inspirat din conceptul Golf R GTi, care este prezentat la Salonul Auto din Las Vegas 2006.

Pentru a tranforma o masina europeana intr-un model pe gustul americanilor, echipa Volkswagen din California au regandit atat aspectul, cat si tehnologia care propulseaza modelul de productie Golf 5. Astfel, noul concept Golf Thunder Bunny a fost dotat cu un motor de 2.5 litri, cinci cilindri si o turbina supradimensionata produca chiar pe pamant american. Au rezultat, astfel, 225 CP, cu exact 75 mai multi decat motorul clasic de serie.

La nivelul caroseriei, Thunder Bunny isi arata „coltii" printr-o grila fata afreziva, care se imbina ermetic cu bara spate, mult mai pronuntata decat cea a modelului de serie. Se anunta un concept interesant, demn de a purta numele „Thunder Bunny".

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Thunder Bunny Concept
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti