NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Imagini oficiale de la Amsterdam cu Volkswagen Caddy Maxi

2 noiembrie 2007

In cadrul expozitiei de vehicule comerciale, „European Road Transport Show“ ce a avut loc la Amsterdam, Volkswagen a prezentat variantele utilitare ale noului Caddy Maxi. Dupa premiera mondiala din luna septembrie a Caddy Maxi Life de la Frankfurt, in Olanda au fost dezvaluite clasicele variante comerciale ale Caddy-ului, Furgon si Kombi. Masina, pozitionata intre furgonul de oras si Transporter-ul situat in segmentul B, ajunge la o lungime totala de peste 4.8 m, fiind unul dintre cele mai mari modele din clasa vehiculelor comerciale compacte. Beneficiaza de un volum de incarcare de pana la 4.2 mc si o sarcina utila de 800 kg si o lungime a suprafetei de incarcare de pana la 2.25 m.

Exista insa si posibilitatea de echipare a Caddy Maxi Furgon cu a doua usa culisanta si inlocuirea usilor batante din spate cu un hayon. Latimea de incarcare dintre cele doua roti masoara 1.17 m, fapt ce permite incarcarea unui europalet pe lungime. Volkswagen ofera Caddy Maxi cu o motorizare pe benzina si doua pe motorina. Motorul pe benzina are o putere de 102CP, iar motoarele TDI – caracterizate de un consum redus dar putere suficient – sunt de 2.0 litri TDI si 140CP si 1.9 litri TDI cu 105CP. Cea de a doua varianta de diesel este disponibila optional cu cutie automata de viteze DSG.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti