NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Noul Passat CC

3 iulie 2007

Volkswagen, cel mai mare fabricant de automobile german, a anuntat ca o noua versiune coupe cu patru portiere va fi lansata cat mai curand. Se preconizeaza ca pretul va incepe de la 30.000 euro, iar numele de cod dat de compania germana este CC. Multe elemente vor fi imprumutate de la actuala varianta de Passat. Prezentarea oficiala este asteptata in luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit.

Noul Passat CC va fi motorizat cu propulsoare intalnite si la actualaul Passat. Versiunea de baza va avea un  propulsor TSI de 1.8 litri si 160 CP. Va exista si o versiune de top al carei pret se va situa in jurul cifrei de 40.000 de euro. Aceasta va avea un motor V6 FSI cu o putere maxima de 300 CP. Volkswagen duce o politica agresiva si incearca sa mentina preturile scazute, intentia fiind ca pretul noului  Passat sa se situeze sub pretul noului Audi A5 care atinge nivelul de 44.000 de euro.

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Passat R36
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti