NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Noul Volkswagen cu motor spate prezentat la Frankfurt

17 septembrie 2007

VW Up! este un concept intr-un stadiu incipient prin care grupul german deschide o noua gama de automobile de oras. Desi denumirea este usor autista, the up! este o buburuza destul de conventionala, cu patru locuri. Up! este primul proiect luat in primire de Martin Winterkorn, seful VW de la debutul acestui an, si este, de asemenea, primul model Volkswagen cu motor amplasat posterior de la Beetle incoace.

In ceea ce priveste partea estetica se pare ca acest concept se inspira din designul lui Golf. Lungimea de asemenea nu poate trece neobservata, doar 3,45 m, asociata cu o latime mare (1,63 m), astfel ca habitaclul cu siguranta va fi aerisit. Ecartamentul mare (1.420 mm) asigura o stabilitate buna si respectiv o raza de intoarcere mica. In privinta interiorului desi linia generala este relativ simpla acesta nu duce lipsa de elemente futuriste. Probabil multe din inovatiile lui the up! nu vor ajunge niciodata in productia de serie, insa acest studiu are mult potential.


Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti