NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Noul VW Jetta

1 martie 2011

Cu aparitia noului VW Jetta, producatorul german din Wolfsburg demonstreaza ca dupa cinci generatii, in care a avut o abordare clasica si oarecum previzibila, se pot face si surprize radicale si inedite.

Responsabil pentru estetica noului VW Jetta este Jose-Carlos Pavone, aflat sub bagheta reputatului  Walter de Silva, unul dintre mai-marii departamentului de Design de la Volkswagen Group.

Volanul sport este imbracat in piele si dispus in 3 spite, cu protuberante in zona superioara pentru o manevrabilitate mai buna. Comenzile audio si de telefonie sunt integrate in spitele orizontale, in timp ce spita verticala este pusa in evidenta de o bifurcatie cu ornamente stil aluminiu. In spatele volanului troneaza doua ceasuri de bord rotunde, ce afiseaza intr-o lumina alb-albastruie turatiile si viteza atinsa. Intre acestea troneaza un display electronic ce pune la dispozitie principalii parametri tehnici ai masinii.

Scaunele sunt confortabile, au un design ergonomic si pot fi reglate manual, in combinatie cu pachetul de iarna incluzandu-se si dotarea cu incalzire. Noua Jetta rezerva numeroase dotari estetice si functionale la interior, cum ar fi levierul scurt al schimbatorului de viteze, cotiera centrala cu doua suporturi pentru pahare, sistemul Climatronic, asistentul de parcare ParkPilot, radioul RCD 210 cu compatibilitate MP3 si display-ul multi-functional "Plus".

Noua Jetta vine echipat cu o gama de sase motorizari ce respecta normele Euro 5, patru dintre acestea fiind disponibile pe acest model in premiera. Astfel, propulsorul de baza pe benzina este micul, dar puternicul, 1.2 L TSI, ce dezvolta 105 CP, optiunile continuandu-se cu 1.4 L TSI (de 122 sau 160 CP) si cu debordantul 2.0 L TSI de 200 CP.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti