NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Passat - Masina anului 2006 in Marea Britanie

5 iunie 2006

Una dintre cele mai prestigioase reviste de specialitate din Marea Britanie, "Fleet Management", a decis: noul Passat este masina anului 2006. Toata conducerea Volkswagen este incantata si mandra de faptul ca Passat a fost votata drept "Car of the Year 2006" de catre cititorii revistei. Acest premiu demonstreaza calitatea productiei si serviciilor celor de la Volkswagen.

Oamenii care au votat pentru aceasta distinctie sunt responsabili de cumpararea a peste 1 milion de vehicule Passat numai in Marea Britanie. Guy Bird, editor la Fleet Management spunea ca pentru a primi mult ravnitul titlu, pe una dintre cele mai agresive piete din lume, o masina trebuie sa fie speciala pentru a iesi invingatoare printre atatea candidate. Aceasta necesita excelenta si Passat-ul nu a dezamagit. Nu este numai faptul ca a indeplinit toate conditiile, este faptul ca Passatul are o reala personalitate, ceea ce este rar in aceasta clasa.

Volkswagen este lider detasat in peninsula cu un segment de 43% din piata de vanzari auto.

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Passat Variant 2.0 FSI
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti