NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Un nou model marca VW

2 august 2006

Am aflat de curand ca VW va produce o noua masina, un SUV compact care se va numi Tiguan. Nu numai noul vehicul, ci si numele ales au insemnat o aventura pe un domeniu cu totul nou: denumirea noii masini a fost decisa de catre cititorii grupului AutoBild. Peste 350.000 de voturi au fost exprimate in zece tari, iar numele invingator a fost Tiguan. Fratele mai mic al modelului Touareg va fi produs la Wolfsburg si va fi lansat in 2008.

Numele Tiguan a fost dezvoltat de Volkswagen Marketing, impreuna cu alte patru alternative Nanuk, Namib, Rockton si Samun. Cititorii grupului AutoBild au ales forma favorita dintre cele cinci potentiale variante. Rezultatul a fost naucitor: sondajul a inregistrat peste 350.000 de voturi. Marea majoritate a votat pentru Tiguan.

Tiguan reprezinta transferul succesului global inregistrat de filosofia Touareg catre clasa SUV compact, un segment care s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani. Calatoria, aventura si emotia sunt asociate cu acest nume exotic. Acestea se potrivesc de minune cu proiectul: gratie conceptului bazat pe dinamica conducerii si pe nivelul ridicat de confort, Tiguan este potrivit mediului urban, precum si pe teren accidentat, departe de drumurile normale, ceea ce confera o libertatea deplina celui aflat la volan. O prima privire a noului model SUV de la Volkswagen a fost oferita prin intermediul conceptului off-road Concept A, dezvaluit la inceputul anului 2006.

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Concept A
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti