NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Volkswagen a vandut deja 15.000 de unitati din modelul Golf Break

5 iunie 2007

De curand agentia de stiri Reuters a anuntat ca Volkswagen deja a vandut 15.000 de unitati din noul model Golf Break si asta inainte ca masina sa apara in showroom-uri. Vanzarea efectiva a modelului a inceput deocamdata doar in Germania, iar in restul tarilor europene modelul va ajunge cel mai probabil in lunile iulie-august. Pe piata germana pretul sau este de 17.600 de euro. In anul 1993 primul Golf  Variant a ajuns pe piata (Golf 3), iar de atunci s-au vandut nu mai putin de 1.2 milioane de exemplare.

Noul Golf Variant are o lungime de 4.65 metri si o capacitate de transport de 690 litri cu scaunele din spate in pozitie normala si de 1.550 litri cu acestea pliate. Golf Variant este disponibil cu doua motoare pe benzina si doua diesel. Avand o viteza maxima de 205 km/ora, noul Golf Variant 2.0 TDI consuma numai 5.6 litri la 100 km.

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Golf Plus
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti