NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Volkswagen Cross Golf

28 septembrie 2006

Cu numai 2 zile pana la inceperea celui mai important eveniment auto al sfarsitului de an 2006, cel mai mare constructor de autovehicule European, Volkswagen a prezentat surpinzator cateva fotografii cu primul sau model VW Cross Golf. Salonul de la Paris va prezenta noul model dezvoltat de Volkswagen alaturi de alte peste 60 de masini si concepte noi.

Dupa cum ne dezvaluie si numele, Cross Golf a fost dezvoltat pe platforma Golfului si se asteapta a fi un veritabil concurent pentru Honda CR-V si Toyota RAV4.Modelul este prevazut cu o garda la sol mult inaltata,oglinzi exterioare mai mari si ambele bari supradimensionate.

Surse din interiorul companiei au declarat ca VW Cross Golf poate fi propulsat de o gama de motoare pe benzina incepand cu 1.4 litri si 80 CP, pana la 2.0 litri FSI si 150 CP.

Multe din detaliile modelului raman necunoscute pana la aparitia acestuia la Paris Motor Show.

volkswagen cross golf vedere spate lateral dreapta volkswagen cross golf vedere fata volkswagen cross golf interior sport volkswagen cross golf vedere fata lateral stanga

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Iroc Concept
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti