NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Volkswagen dezvaluie noul concept Iroc Sport

28 august 2006

Volkswagen si-a prezentat noul concept sport - Iroc intr-un eveniment special desfasurat la Berlin pe 25 Aug 2006. Iroc marcheaza reintoarcerea modelului Scirocco, coupe-ul sport prezentat la Geneva 33 de ani inainte. Chiar si culoarea, care este un Viper Green metallic, te duce cu gandul la Scirocco, unde aceasta culoare a fost disponibila din 1976. Modelul Iroc are dimensiuni distinctive care ii ofera o imagine agresiva, sportiva dar si un spatiu mai mare in spate pentru doi adulti si cateva bagaje.

In valori exacte, masina este putin mai lunga (36 mm) decat Golful GTI, masurand 4,240 mm si cu 41 mm mai lata avand 1,800 mm. Inaltimea este, datorita designului aerodinamic, mai mica cu 79 mm ajungand la 1,400 mm iar dimensiunea jantelor este de 19".

Designul noului concept este si el distinctiv si atrage privirea oriunde ar fi. Acesta foloseste o "fata" Volkswagen care nu este inca comuna celorlalte vehicule VW. Numai grilajul fata al radiatorului face o sensibila legatura cu Golful GTI.

In interior, Iroc are 4 scaune cu un spatiu de 300 litri care poate fi marit cand cele 2 scaune din spate sunt lasate jos. In afara de acest aspect practic, masina a fost proiectata si in interior ca o masina sport.

Cele mai distinctive raman insa butoanele de control din cabina masinii; 2 gadget-uri rotunde cu multiple utilizari situate in centrul vizual al cockpit-ului. Acestea ii ofera pilotului o senzatie unica iar cand sunt privite mai atent cele 2 cilindre cu 12 bare illuminate ii ofera acestuia o imagine 3D magnifica si futurista.

Proiectat sa mareasca placerea de a conduce, conceptul are in varianta initiala un motor de 210 bhp pe benzina. Iroc combina practicul cu placutul fiind o masina proiectata sa intre in fabricarea serie cat mai curand.

Modelul frate, Scirocco a fost un success pentru Volkswagen care a vandut peste 500.000 de exemplare din 1976 pana in 1993 cand productia a fost sistata.

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Iroc Concept
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti