NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Volkswagen Golf R GTI Concept

7 noiembrie 2006

Noul Concept Volkswagen Golf R GTI a fost prezentat la Salonul de Tuning Sema de la Las Vegas. El nu va intra niciodata in productia de serie, dar pentru multi impatimiti ai marcii Volkswagen reprezinta un adevarat vis devenit realitate. Cuvintele care-l caracterizeaza cel mai bine sunt: "rau", "exploziv" si "extrem".

Tuningul a fost realizat de divizia nord-americana a Grupului Volkswagen, iar rezultatul este impreionant: un motor de 2.0 litri TFSI, care produce o putere de peste 375 CP, adica aproape dublu fata de cei 200 CP ai versiunii de serie. In exterior se remarca elemente din fibra de carbon pentru caroserie, spoiler, o grila uriasa in fata, elemente interne supersportive si pneuri 265/30 montate pe jante de 19" vopsite in negru.

Kit-ul de tuning este senzational: motorul dezvolta 375 CP si 460 Nm cu benzina de 98 octani, dar este capabil sa ajunga chiar la 400 CP daca se utilizeaza benzina de 100 de octani. Toate acestea duc la o acceleratie rapida de la 0 la 100 km/h in doar 4.8 secunde.

Nu se stie inca daca kit-ul exterior va fi disponibil in viitor in lista de optiuni ale modelului Glof, dar se anticipeaza acest lucru, precum si vanzarea unor componente de tuning asemanatoare.

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Golf R GTi Concept 2007
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti