NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Volkswagen GTI primeste ”Premiul de Excelenta Auto”

14 septembrie 2006

Auburn Hills, Michigan – Volkswagen America, Inc. a anuntat pe data de 14 septembrie 2006 ca sunt printre castigatorii Premiilor de Excelenta Auto 2007 oferite de Popular Mechanics. Premiul a fost primit de modelul Volkswagen GTI 2007, care a gastigat categoria ”Driving fun” (sau ”fun la volan”, intr-un alt joc de cuvinte).

Faptul ca GTI este fun de condus se datoreaza dotarilor sale de ultima ora, motorului de 2.0T cu patru cilindrii, suspensiei sport total independente, dar si datorita cutiei manuale de transmisie cu 6 viteze standard, un design exterior agresiv combinat magistral cu un interior practic care combina in mod echilibrat functionalitatea, flerul si preocuparea pentru un focus pe nevoile conducatorului reflectate in layoutul nou si inovator.

Volkswagen GTI 2007 este un sedan sport legendar cu o transmisie DSGTM unica care utilizeaza schimbarea de viteza directa, care imbunatateste punctele de comutare ale schimbatorului de viteze, obtinandu-se o eficienta ridicata, similara cu cea a unui sofer experimentat sau profesionist. Mai mult, GTI-ul este un adevarat simbol al puritatii la volan si de aceea pentru cei care doresc un control unic al schimbatorului de viteza, noul GTI vine dotat standard cu o cutie de transmisie manuala cu 6 trepte. Totusi viteza maxima este limitata electronic la 210 km/h.

Popular Mechanics a ales castigatorii categoriilor dupa un test drive efectuat pe mai mult de 100 de masini noi, camioane si SUV-uri, cumuland peste 150.000 km parcursi in total.

Fondata in 1955 Volkswagen America, Inc. Isi are resedinta la Auburn Hills, Michigan, fiind o filiala a Volkswagen AG, cu resedinta gelerala la Wolfsburg, Germania. Volkswagen este cel mai mare producator de masini din Europa, vanzand modele foarte populare cum ar fi: Rabbit, New Beetle, GTI, GLI, Jetta, Passat, Eos, Touareg si Phaeton.

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Iroc Concept
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti