NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Volkswagen Passat intr-o varianta coupe?

2 septembrie 2007

Una dintre viitoarele versiuni ale Passat-ului a fost vazuta in California. Masina este o surpriza pentru cei mai multi dintre pasionatii domeniului pentru ca dovedeste intentia Volkswagen de a intra pe zona sedanurilor coupe. In mod probabil Passatul Coupe va fi o solutie mai ieftina decat Mercedes CLS, Jaguar XF sau Panamera. Niste fototgrafi au surprins masina insa formele nu se observa clar din cauza huselor negre prezente pe ambele extremitati. Din declaratiile oficialilor VW reiese faptul ca Passatul Coupe va fi prima masina coupe/limuzina cu 5 usi. Acest artificiu se va realiza in scopul dimensionarii suplimentare a spatiului interior – pentru pasagerii din spate.

Totusi imaginile arata o masina cu profil de limuzina si mai putin de coupe. „Limuzina coupe va incorpora tehnologie premium, aspect pe masura, dar si un pret premium", subliniaza surse din interiorul companiei. Pentru a pastra traditia coupeurilor, Passat-ul trebuie sa fie echipate cu o serie de propulsoare puternice. Tehnologiile TFSI sau TDI alaturi de motoare V6 sau V8 putand oferi astfel de performante. Volkswagen ar putea produce Coupe-ul in prima faza in 60 de mii de exemplare pe an.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti