NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Volkswagen si Apple intr-un posibil parteneriat

31 august 2007

Conform presei din SUA Volkswagen si Apple poarta discutii pentru incheierea unui parteneriat prin care sa se construiasca un model electric. Se pare ca intre seful Volkswagen, Martin Winterkorn si cel al Apple, Steve Jobso a avut loc o intrevedere la cel mai inalt nivel . Desi au mai existat unele cooperari intre diversi producatori auto si Apple pana in prezent nu a fost niciodata vorba despre o cooperare pentru producerea unei masini, asa numita i-Car.

Intalnirea secreta se pare ca a avut loc in California cu o luna in urma. Conform studiilor de piata, un vehicul de serie cobrandat VW si Apple ar fi un produs ideal pentru generatia tanara. Totusi, aruncand o privire peste ultimele proiecte Volkswagen CityExpert ne atrage atentia. Masina, nerecunoscuta inca de cei de la Volkswagen, pare a fi targetata pe publicul tanar si pretul se situeaza undeva sub 8 mii de euro. Ar putea fi CityExpert viitorul i-Car?

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti