NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

VW EOS este cea mai sexy masina a anului 2007

30 august 2007

Revista Road & Travel din Statele Unite ale Americii a desemnat modelul Volkswagen Eos cea mai sexy masina a anului 2007. Decapotabila a fost numita cea mai sexy masina dintr-un grup de alte noua modele: Chevrolet Corvette, Dodge Charger, Ford Mustang, Jaguar XK, Mazda MX5 Miata, Saturn Sky, Porsche Cayman, Nissan 350Z, Mercedes SLK. Designul elegant, pretul sub 30.000 de dolari, tinuta de drum, acoperisul retractabil si motorizarile sale care genereaza 200 de cai putere pentru propulsorul de 4 cilindri, respectiv 250 de cai putere pentru propulsorul V6 de 3.6 litri au fost principalele motive pentru care masian a primit acest titlu.

Ca dimensiuni VW Eos este pozitionat intre Golf si Passat, platforma tehnica pe care este construit fiind un hibrid intre aceste doua modele VW Eos este singurul model coupe cabriolet care dispune de o punte spate independenta. Dotarile standard includ scaune sport foarte confortabile, iar in spate este loc suficient pentru doua persoane - lucru rar intalnit la astfel de modele.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti