NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

VW Golf Bluemotion are un consum de 4.5 litri

24 august 2007

Volkswagen nu va putea trece neremarcat la Salonul Auto de la Frankfurt deoarece se pare ca a pregatit cateva surprize. Printre acestea se numara si o versiune BlueMotion a modelului deja consacrat Golf. Hatchback-ul se va alatura altor 5 modele BlueMotion pregatite sa-si faca debutul la Frankfurt. Bluemotion se diferentiaza prin atingerea unui consum mediu de motorina de 4.5 litri pentru 100 de km parcursi. Cu un asemenea consum este capabil sa aiba o autonomie cu un rezervor de combustibil de 1.200 km.
Consumul fiind la acest nivel hatchback-ul german se supun si noilor norme de poluare impuse de UE, emisiile sale fiind de doar 119 g/km. Prin introducerea noului Golf BlueMotion, Volkswagen isi va imbogati gama de 9 vehicule cu consum mic, urmand ca in viitor grupul german sa se poata mandri si cu modele hibride. In momentul comercializarii Golf TDI Bluemotion va avea un pret cu aproximativ 315 euro mai mult decat modelul din prezent.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti