NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

VW Passat Bluemotion prezentat in Romania

25 septembrie 2007

Ieri, in premiera nationala, Porsche Romania a prezentat noul model eco-freindly Volkswagen Passat BlueMotion. Cu un consum mediu de motorina de 5.1 litri pentru 100 de km parcursi masina este printre cele mai bune din lume la aceasta categorie. Motorul, un diesel de 1.9 litri TDI dezvolta o putere maxima de 105 CP. In privinta noxelor acestea au atins un nivel foarte scazut de aproximativ 136 g/km de CO2. Aceasta masina este ideala pentru cei care parcurg multi km pe an deoarece cu un rezervor de combustibil acesta poate parcurge aproximativ 1.350 km. Deci utilizatorul alimenteaza doar de 11 ori pentru a parcurge 15.000 de km.

Pentru a ajunge la aceste performante inginerii VW au coborat garda la sol cu 15 mm pe fata si 8 mm pentru puntea spate. Un alt detaliu important este echiparea masinii cu noi anvelope cu dimensiunea 205/55 R16 91H, anvelope „verzi” care sunt capabile sa suporte o presiune marita cu pana la 0.4 bari. Pentru a sarbatorii cum se cuvine aceasta prezenta ecologica pe piata auto din Romania, conducerea Porsche Romania a mentionat ca va planta cate un copac pentru fiecare autovehicul comercializat. In prezenta ministrului Mediului si al Dezvoltarii Durabile, acestia au plantat un brad pentru automobilul prezent.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti