NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

VW Polo Cabrio by Karmann

13 septembrie 2007

La Salonul de la Frankfurt standul Karmann detine o premiera neasteptata. Este vorba de varianta cabrio a modelului de clasa mica Volkswagen Polo. Conceptul Polo Cabrio vine sa arate in premiera sistemul COPS sau Cabrio Overhead Protection System care permite masinii sa protejeze intr-o mai mare masura ocupantii prin utilizarea unor sistem de roll-bar care sunt integrate eficient in structura caroseriei. Acestea ofera pe langa o protectie suprioara in cazul unei rasturnari, si o rigiditate mai buna a caroseriei, efect care se poate observa imediat cand se merge pe o suprafata cu denivelari.

Noul Karmann Poloutilizeaza un soft top escamotabil care se retrage in portbagaj, sistem care ofera si un spatiu superior bagajelor. Sistemul functineaza inteligent prin modificare sistemului de roll-bar cand se operaza capacul portbagajului. Acesta ajunge la o valoare de 148 litri cu acoperisul pliat, insa creste pana la 304 litri cand acoperisul este ridicat. In comparatie cu portbagajul unui Volkswagen Polo de serie acesta este mai mare cu 34 de litri.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti